En till

När jag såg detta inlägg blev jag ganska förvånad, för jag hade just börjat på en likadan korg, fast i mindre strolek. Men eftersom jag blev sjuk avbröts det och sen blev den bara inte klar. Men nu är den klar, och så här blev min :
Röd blomma på ena sidan...
...och grön på andra sidan.
Denna korg blir perfekt till påskgodiset.
//MS

Muffinskorg

Igår fyllde min storasyster år, och i present från mig fick hon en korg med cupcakes i.

Så här blev korgen:



Beskrivning på hur ni gör kan ni hitta här:
http://www.magdasscrapbooking.se/?p=7569

Fast jag gjorde om storleken lite.

Jag använde:

Cupcake designark från The scrapbook store
Hemmagjorda vita blommor
Två Rosa knappar.

/MÖ


Födelsedag

Häromdagen fyllde min syster år, så jag gjorde ett kort till henne. Eller inte bara ett, utan två. Fast det ena fick agera presentkort. Såhär såg de ut:
Till detta kort använde jag mycket fina saker från mina gömmor, lite från tradera m.m. Men jag tror att notpappret är från Ladybug and friends. Stämplarna är från min lokala bokhandel, vet inte vilket märke.
Här är insidan där jag skrev vad hon fick. Bandet har jag också hittat någonstan i mina gömmor, cardstock från stämpelhuset och tagen är (obviously) från Graphic 45.
Nästa kort:
Detta kort är gjort efter en skiss, ni kan ju också göra ett kort efter skissen. Om ni mejlar den till oss kan vi publicera bilden.
Som ni ser föll en del av krusidullerna på sidan av skissen bort, men jag tycker ändå det viktigaste kom med. Jag har använt samma notpapper som på förra kortet, stämpeln är från panduro hobby tror jag och resten är okänt. Man tager vad man haver heter det visst.
Ursäkta mitt pekfinger som kom med på ett hörn, men kortet ville inte ligga stilla.
//MS

Amanda Jenssen

Jag har nyligen varit på en Amanda-jenssen konsert, och har då självklart scrappat om den. Här är lite bilder och närbilder, nästan allt material är från panduro hobby, utom rosen och stenarna, som jag inte riktigt vet varifrån de är.
Här ser ni själva layouten, blev ganska nöjd.
Närbild på texten, så ni ser vad det står...
Och en detaljbild på blomman och stenarna...
...och samma på rosetten.
Så vad tycker ni? jag vet att det inte är världens bästa bilder, men jag hade ingen bättre kamera till hands.
//MS

Websters pages

Websters har gjort nya fina papper som kommer in till Magdas shop nästa vecka. Personligen kan jag inte vänta tills jag kan beställa dem, titta bara!
//MS

RSS 2.0