Scraplift

I helgen har jag haft två scrapare på besök, varav en kallas MÖ på den här bloggen. Här har jag har scrapliftat en LO som MÖ gjorde igår, såhär ser hennes layout ut:



Och här är min version, som jag också gjorde igår.

Fler layouter från helgen kommer!
//MvdS

Fel årstid

Nu ska jag visa en layout som jag färdigställde idag, men som jag började på igår. Det är en vårig layout, och det kanske känns lite fel nu sådär när hösten är påväg. Men den blev bra tycker jag iallafall, bedöm själv!

Texten lyder "Spring is in the air". Inte riktigt just nu kanske, men då var den iallafall det.
Så vad tycks om layouten?
//MvdS


Paris

Min syster har varit i Paris, och bad mig göra en layout med foton därifrån. Så det gjorde jag, och jag blev väldigt nöjd med den. Hoppas hon tycker det hon också. Så här blev den:

Och så en detaljbild...

..på texten.
Eftersom temat var paris och frankrike gjorde jag layouten i blått och rött, vilket jag tycker är en fin kombination. Jag blev iallafall väldigt nöjd, vad tyckr ni? Första gången jag sydde på en layout. Rätt lyckat om jag får säga det själv..
//MvdS

Grattiskort

Jag har gjort ett kort till min farmor som fyller år. Jag inspirerades lite av MÖ:s stilrena stil, men jag vet inte om jag lyckades göra lika fint som hon brukar göra. Men det kan ju också vara fint på ett annat sätt, eller hur?

Så här ser det ut iallafall.
//MvdS

Scrapträff

I söndags var vi hos MÖ och scrappade, inte första gången. Men trevligt var det ändå. Vi lyckades allihopa skapa något, och jag åstadkom två layouter som jag tänkte visa här.

Den här layouten gjorde jag alldeles själv utan någon riktlinje i form av utmaning. Men det bara flöt på ändå, och jag är rätt nöjd med resultatet. Blomman har jag pillat ihop själv, genom att sätta i hop två vita blommor som jag chalkat kanterna på med en brad, och sedan har jag adderat blingstenar som ska föreställa droppar på blombladen. Inte så avancerat, men ett fint resultat!

Den här layouten var svårare att få ihop eftersom fotot inte var mitt, vi hade nämligen en utmaning där man skulle byta foton. Så jag har här scrappat MÖ:s foto. Hon fick i sin tur scrappa med EO:s foto, och hon fick i sin tur scrappa med mitt foto. Först tyckte jag att fotot var svårt, eftersom det inte förställer mycket, men så kom jag på att isåfall får det vara mycket grejer på layouten för att väga up detta. Jag blev rätt nöjd, även om det inte är min favorit-färgskala. Men jag tycker det blev bra ändå.
Som ni ser har jag även använt mig av så kallade polkagrisar, som ni ser på vardera sida om fotot. För att veta mer om dem kan ni klicka på "Tutorials" till vänster i menyn under kategorier. Där ska det finnas ett inlägg om dessa dekorativa saker, och hur man gör dem själv. För övrigt går de inte att köpa någonstans.
//MvdS

Skrivbok

Jag köpte en skrivbok att dekorera för ett tag sedan, och nu har jag äntligen gjort det och så här blev resultatet.



Jag valde att inte dekorera den för mycket, så vad tycker ni om resultatet?

//MÖ

London

Jag har nyligen varit i london, och såklart tog jag en massa bilder att scrappa med.
Och nu tänkte jag visa en layout med bilder på Big Ben.




Bilderna är från tre olika vinklar; från marken, från andra sidan vattnet och från det stora pariserhjulet London Eye.

//MÖ

RSS 2.0