Layout x 3

Nu har jag varit duktig och gjort tre layouter som jag kan visa. So here goes:

Här är en färgsprakande Layout som jag skapade för sisådär en kvart sedan. På bilden är det min systerdotter som sitter och ler.



Ursäkta den dåliga bilden, men man kan ju se layouten och det är huvudsaken. Denna gröna, sköna layout är väldigt sparsamt dekorerad som ni märker, är det för lite eller blir det bara "stilrent" och snyggt?


Här kommer en lugnare, mer romantisk layout om min mormor. Även denna layout är rätt stilren, men det räcker med dekorationer då de är centrerade, eller hur?

//MÖ


Romantiska kort

Hej! Nu har vi inte bloggat på riktigt länge. Men det ska det bli ändring på! Snart tar scrappandet fart igen, och därmed också bloggandet. Men vi har självklart scrappat en del den senaste tiden också, så det ska ni få se nu.

Här är ett stafflikort som jag har gjort, jag har använt mig av brun och rosa cardstock, svart penna till doodlingen, hemmagjorda rosor och lite metallic glitterlim. Basen är vit cardstock.


Nästa kort kommer här. Här har jag använt brun cardstock, Papper från ladybug and friends, knapp och band från mina egna gömmor, lite spetsband, och en ribbon från panduros eget märke.

På insidan har vi: Samma papper från ladybug and friends, lite mera spets och band, och en chalkad journalingruta att fylla i senare av vit cardstock.

Lite detaljbilder:

//MÖ


RSS 2.0